Denna webbsida använder cookies/kakor. Läs mer om vår cookiepolicy.
Anpassa Acceptera alla
© Copyright 2009-2019. HAPPYneuron. Alla rättigheter förbehållna. Page content last updated: 22/09/2014


Spørgsmål og svar

Seniorprogrammet

Spørgsmål: Er dette program egnet for alle uanset alder?
Svar: Ja. Selvom programmet er udviklet med raske ældre som den primære målgruppe, kan det bruges af alle uanset alder.

Spørgsmål: Hvor meget bør klienterne træne?
Svar: Dr. Bernard Croisile, der har designet programmet, anbefaler 140 minutters træning om ugen fordelt på tre eller flere træningssessioner.

Spørgsmål: Hvordan har man fastlagt sværhedsgraderne på de forskellige niveaueer i øvelserne?
Svar: Sværhedsgraden på de forskellige niveauer i øvelserne er fastlagt ud fra studier af data for hvordan raske voksne og ældre præsterer i øvelserne. På baggrund af data fra flere millioner gennemførte øvelser er sværhedsgraderne.

Spørgsmål: Er alle øvelserne, der ingår i Seniorprogrammet, inkluderet i Hjerneskadeprogrammet?
Svar: Alle øvelserne er hentet fra den samme grundstamme. Men afhængigt af klientmålgruppen, er der dog variationer i konfigurering af øvelserne, reglerne for hvornår man går fra ét niveau til det næste, samt resultatgraferne.

Spørgsmål: Har jeg behov for dette program, hvis jeg allerede har Hjerneskadeprogrammet, der indeholder lignende øvelser?
Svar: Der er betydelig lighed mellem øvelserne i Seniorprogrammet og Hjerneskadeprogrammet. Der er dog forskel i måden øvelserne bliver præsenteret, behovet for én til én guidning, som er nødvendigt for patienten samt resultatgraferne. Du finder flere detaljer, hvis du går ind på siderne med beskrivelser af de enkelte programmer, hvilket kan hjælpe dig med at vælge det rigtige program til netop din klientgruppe.

Spørgsmål: Hvor finder jeg svar på mit spørgsmål, hvis det ikke er besvaret her?
Svar: Du kan muligvis finde svaret på dit spørgsmål i afsnittet om Seniorprogrammet. Hvis ikke, er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde alle dine spørgsmål.